torsdag 19. januar 2012

Kjøkken inspirasjon


(bilder fra Google.com)

Vi skal pusse opp kjøkkenet og jeg er på desperat leting etter inspirasjon! Mange fine inspirasjonsbilder å  finne, men det er jo ikke alt som lar seg gjøre her hjemme. En ting er hva som er fint... men er det praktisk? For eksempel så har jeg lyst på hvit porselensvask, men kjæresten er ikke helt enig... Fin, men upraktisk(!?!) mener han.
Blir nok enige etterhvert tenker jeg... For nytt kjøkken vil vi jo ha!

Torsdag og straks helg igjen. Liker!

5 kommentarer:

 1. Hvis du kan forsvare det estetiske fremfor det praktiske er det lov å velge det som er vakkert...hadde porselensvask i huset i Molde...vakkert men må vaskes ofte og kasseroller og stekepanner setter spor som må vaskes vekk med en gang med jif...så er du villig til å gjøre det så...jeg elsker fortsatt porselensvasker...men nå foretrekker jeg faktisk ting som det heller vises på at trenger en vask fremfor det motsatte...syns faktisk det er ekkelt med grå flis på gulvet for man ser faktisk ikke hvor skittent det er:/

  SvarSlett
 2. Fantastisk svar, Trude! Og ja; helt enig! Nå har jeg forsvarstalen klar... ;O)
  Håper det står bra til med dere. Må møtes snart! Klem

  SvarSlett
 3. Bare hyggelig å kunne være til hjelp:))) Har faktisk tenkt å sende deg mld mange ganger for å spørre når det passer med ett besøk:) Men akkurat nå har vi nettopp startet en runde med omgangssyken så tror jeg drøyer den litt til;)) Og forresten...det e lov å velg en ting som e litt upraktisk såleng alle valg ikke e det;)Vi bruke itj høyhæla for at det e godt å gå med...det e jo for å toppe antrekket;)

  SvarSlett
 4. Hei! Vi hadde porselensvask da vi skulle pusse opp kjøkkenet. Jeg ville beholde den til tross for at den var ekstremt upraktisk, ikke bare mtp flekker, men også at ting knuses mye lettere...Syntes den var så fin... Men, vi bestemte oss for å bytte til en (veldig fin) metallvask i stedet, og jeg har ikke angret et sekund! Mye bedre på alle vis! Finnes mange fine metallvasker også! :) Lykke til!

  SvarSlett
 5. Da lurer jeg på om det ble porselensvask på dere og evt. hvilke erfaringer dere har gjort dere med denne? Vi skal bygge hus, og der blir nok kjøkkenet det viktigste rommet, og det krever god planlegging ;)

  SvarSlett